© 2019 ArquitectesCerdanya

riu

Dues vivendes per a dues bessones situades en dues feixes de vells horts amb marges de paret seca.

 

Donat que el carrer es troba cinc metres per sobre de  la feixa inferior, s'aparquen els cotxes a dalt i unes escales separen les dues vivendes fins el jardí. Se situen lleugerament entregirades per donar-los intimitat, vistes i sol a través de grans finestrals.

L'arquitectura interior és minimalista amb grans espais fluïds en P1ª intercalant la llar del foc i les vistes. Les habitacions se situen a la PB al nivell del jardí.

La composició de les façanes de pedra com la dels marges, destaca pels talls de les obertures verticals i el protagonisme dels balcons i les cobertes, que conformen els plans horitzontals i les integren a la horitzontalitat del paisatge ple de murets de feixes i marges orientats al sol