© 2019 ArquitectesCerdanya

la balira

Casa unifamiliar desenvolupada en tres nivells en un terreny amb molta pendent.

Destaquem la implantació volumètrica en un terreny costerut amb vistes espectaculars sobre tota la vall cerdana des de França fins al forat de la Seu.

Gràcies a l'adaptació del programa funcional als accessos, jugant amb les rampes, jardins i murs de contenció es crea un joc de dues cobertes sobreposades en el sentit longitudinal i d' una sola vessant.

Un mur de contenció corbat acompanya la rampa rodada fins al garatge de planta baixa, nivell on també se situen les habitacions amb sortida al jardí

Al nivell de planta baixa una gran vidriera que gira a les cantonades de la sala-menjador permet estar literalment flotant en el paisatge. La coberta s'allarga cobrint un porxo exterior amb barbacoa integrada i una terrassa mirant cap a ponent