© 2019 ArquitectesCerdanya

crydd's

Casa unifamiliar situada a la muntanya amb vistes espectaculars cap a la vall. L'estructura de fusta massissa contalaminada permet fer una volada del tester de set metres sobre el jardí. S'accedeix al garatge de P1ª a través d' una passarel.la.

 

Sobre el forjat sanitari i magatzem de pantalles de formigó s'executa l' estructura de fusta en 3 dies. L'acabat de façanes és de lames doblades de xapa cortén oxidada, que juguen amb les ombres al llarg del dia fent sensació de moviment.

El gran doble espai de la sala-cuina-menjador amb una gran vidriera orientada a la vall no representen cap impediment per obtenir la qualificació energètica 'A'.

Un disseny energèticament molt eficient de l' envolvent minimitza futures despeses de calefacció aportant molt confort als habitants